Himlen lyser lilagult

Hej,

Ja då har det varit ännu en match i Löfbergs Arena. Sista matchen i grundserien. Så nu startar slutspelet. Dags att växla upp även för mig ????

Matchen var som brukligt med HV71. Hårt och mycket känslor.

Min insats kunde vart bättre. Kunde även vart sämre. Kunde fått till en kanonbild från ena remoten på straffläggningen och jublet från Dick Axelsson. Men eftersom jag var skymd så tryckte jag inte av. Annat är det med målkameran, den trycker jag av direkt. Den sitter i ryggmärgen.

En annan miss är bilden på när Lilliz (tydligen) slänger sig och blir utvisad och får böter. Den bilden har jag. När jag satt och gjorde ut bilderna hade jag ingen aning om detta och skippade den bilden ???? ja ja, får försöka bättra mig till nästa gång.

Här kommer några utvalda skott från kvällen.

/ Fredrik